GT03 på Instagram
2018-01-08 10:30
Sista cupen för 2017 slutade med en 1:a plats efter seger över Leksand i finalen med 6-1.

På annandagen åkte vi genom en halv snöstorm mot Leksand för en 3-dagars cup arrangerad av Sweden Hockey Trophy.

Det blev 3 roliga dagar med bra hockey och en härlig atmosfär i ett snöigt Leksand. Vi gick obesegrade genom gruppspelet efter vinster mot Smedjebacken, Leksand x 2, SKA Gazprombank, Sollentuna.
Semifinalen på söndagen mot Smedjebacken blev en väldigt ”fysisk” tillställning men vi vann tillslut med 5-3 och fick möta Leksand Blue i finalen.

Vi gjorde vår bästa match i turneringen i finalen mot Leksand. Vände underläge 0-1 till vinst med 6-1 efter riktigt fint spel. Mycket bra och ett elegant hat-trick av Marcus Molin.

Lucas Runqvist blev turneringens skyttekung och Olle Bergström blev turneringens bästa back.

Tack för en bra turnering av både killarna på isen och fansen på läktaren.