GötaTraneberg J18
Välkomna till GT J18 hemsidan.
Referat: Göta Traneberg IK - Värmdö HC
Förlust mot Värmdö för J18!
2018-02-23 11:15
Igår var lite av en måstematch mot Värmdö J18. Värmdö låg på fjärdeplats i tabellen, en poäng före GT som har jobbat sig upp från botten av tabellen och har under en tid nosat på fjärdeplatsen. Fjärdeplatsen ger nämligen en möjlighet till Play In till kvalspelet för J18 Elit. Sett över den andra halvan av serien är vi ett topp fyralag i Allettan men tyvärr hamnade  vi i botten av tabellen i och med en dålig inledning på serien. Något som är svårt att reparera mot slutet.
Igår var GT det klart bättre laget matchen igenom men vi lyckades inte förvalta våra 46 skott mer än vid två tillfällen mot Värmdös 21. Matchen går till straffläggning efter ett 2-2-resultat och Värmdö vinner den till slut och matchen slutar 3-2 till Värmdö. Spelmässigt var det väl inte särskilt rättvist men det ingår i den här sporten, som så många andra, att mål går före ett fint och vacker spel. Det är väl bara i Brasilien ett vackert spel i fotboll går före mål :-)
Sista matchen i Allettan spelas bort mot Nynäshamn på söndag. Lycka till och kämpa väl GT J18!
Referat: Göta Traneberg IK - Flemingsbergs IK
Viktig seger mot Flemingsberg J18!
2018-02-19 08:52
Time out och 57 sekunder kvar av matchen!

Jakten på en möjlighet till kvalspel mot Elit fortsatte under söndagseftermiddagen för GT J18. Motståndet stod Flemingsberg för och det blev precis så jämnt som alla hade förutspått. 2-2 långt in i tredje perioden blev till seger med 4-2 efter att GT avgjort matchen i numerärt överläge. Nu blickar vi framåt emot torsdagens drabbning mot Värmdö på hemmaplan. 

Kom gärna och heja på!

Referat: Göta Traneberg IK - Järna SK
Vinst mot Järna SK!
2018-02-11 16:08
Douglas i målet agerar lugnt och säkert mot Järna!
I jakten om en plats i kvalet till J18 Elit tog vi emot Järna SK J18 på Mossen i söndags. GT vinner matchen med 5-2 och innehar just nu fjärdeplatsen. En plats som innebär kvalspel mot vinnaren av fortsättningsserien i bäst av tre matcher. Vinnaren går in i kvalet om två platser till J18 Elit. Målen denna kväll gjordes av Jonathan Gullstedt (2 st), Calle Warvsten, Calle Johansson och Axel Knutsson. Nu har vi bara fyra matcher kvar och det kommer vara en vild jakt på de fyra första platserna i serien som ger möjlighet till kval. Som det ser ut just nu så är Lidingö Vikings i princip klara för J18 Elit och det är just det laget vi möter nu på torsdag!
Kampa GT!!!
Referat: SK Iron Hockey - Göta Traneberg IK
GT J18 vinner igen!
2018-02-09 11:25
Slutsignal! Vinst för GT J18 borta mot SK Iron igår med 4-1. Just nu ligger vi på play off-platsen för kval till J18-elit. Det är fem omgångar kvar i J18 Allettan-serien och det är en tät serie vi spelar i där många lag slåss om de fyra första platserna som ger en möjlighet till kval till J18 Elit. Seriesegraren i Allettan går direkt till elit. Just nu är det suveräna Lidingö som innehar den platsen. I kvalserien spelare tvåan, trean och fyran som först måste möta seriesegrarna i fortsättningsserien om den sista platsen. Dessutom fylls kvalet på med det tredje sista laget från J18 Elit. Tillsammans bildar dessa fyra lag en kvalserie där alla möter alla två gånger. Ettan och tvåan går till elit. Snårig och kämpig väg för att nå J18 Elit med andra ord!

Kämpa GT J18!!!
Referat: Göta Traneberg IK - Nynäshamns IF HC
Vackert mål av Zenja Lavrov J18!
2018-02-08 10:26
Zenja Lavrov, i J18-matchen mot Nynäshamn, gör 1-0 i en match som slutade 6-2 till GT J18! Filmen är tagen av Björn Sandberg!
Två vinster en förlust
2018-02-05 18:26

Två vinster, en förlust är den senaste veckans facit.

GT J18 kämpar på och ligger fortsatt tre poäng bakom play off platsen.

På torsdag väntar Iron borta I Björklinge.

Go GT, Go GT!

 

Nu har vi häng!
2018-01-26 13:50

Efter gårdagens övertids seger hemma mot Värmdö, kan vi konstatera att GT J18 nu har häng på en fjärde plats I tabellen. En fjärde plats som innebär play off till kvalserien till J18 Elit.

Många matcher återstår och det kommer att krävas hårt jobb från alla spelare för att vi ska lyckas knipa fjärde platsen. Go GT, Go GT! 

 
Våra Sponsorer