Vi är GötaTraneberg!
Vårt A-lag har hela 117 säsonger bakom sig rent historiskt! Under perioden 1922-1958 spelade A-laget 34 säsonger i den högsta serien och vann totalt 9 SM-titlar. Totalt ligger vi på fjärde plats i antal SM-titlar genom tiderna och på 19:e plats i maratontabellen över spelade säsonger och poäng i den högsta serien sedan 1922. Det finns med andra ord en bred historik och tradition i GötaTraneberg!

Idag spelar vi i division 2 med en ambition att nå div 1 så klart. Vi har en bred trupp sammansatt av spelare med lång erfarenhet av spel i högre divisioner blandat med duktiga juniorer ur föreningens egna led. Till denna säsong har vi fått ett sprillans nytt omklädningsrum med mycket bra faciliteter. Vi har en bred tränar- och ledarstab med hög kunskap. Hela GötaTraneberg som förening andas modernt ishockeytänk med hög ambition i sin utbildning av spelare. Samarbetet inom hela A-blocket fungerar sömlöst, vilket är A och O för att utveckla vårt A-lag som är loket i hela föreningen!

Är du intresserad att bli en del av oss, slå oss bara en signal!
Referat: Göta Traneberg Ishockeyklubb - Segeltorp
2018-02-23 12:54

Referat: Göta Traneberg Ishockeyklubb - Trångsund
Trots förlust mot Trångsund, vi är med i racet om en kvalplats till div 1!
2018-02-20 16:00
I senaste matchen mot Trångsunds IF fanns en förhoppning om vinst men den förhoppningen släcktes ganska snabbt när Trånkan gick ifrån till 2-0 i period 1 och innan halva matchen var färdigspelad så stod det hela 4-0! Vi skärpte dock till sig efter det och lyckades reducera till 1-4 men längre än så kom vi inte. Vi vann skotten med 39-29 som ändå får ses som ett bevis på att matchen var jämn även om Trånkans målvakt stod på skallen. Vi är dock fortsatt med i racet om en play off-plats till div 1-kvalet och inför de kommande två matcherna gäller det att ladda rejält för att få med sig poängen hem! Kämpaaa!!
Referat: Göta Traneberg Ishockeyklubb - Viggbyholm
Vinst mot Viggbyholm för A-laget!
2018-02-14 15:49
Dramatisk match som slutade med seger i slutsekunderna!
Mötet mod Viggbyholms IK var en kamp om den åtråvärda fjärdeplatsen i Alltvåan som ger möjlighet att kvala till sig en kvalplats till div 1. Matchen var jämn rakt igenom men Viggbyholm hade en ledning med 2-0 ända fram till slutet på andra perioden då GT reducerade till 1-2 genom nr 10, Ludwig Guve-Törling. Vi utjämnar också till 2-2 i början av period 3 genom nr 12, Felix Johansson men fem minuter senare återtar Viggbyholm ledningen med 3-2. GT får en straff i minut 12 och den förvaltar nr 12, Felix Johannsson väl till 3-3. Efter det svänger matchen fram och tillbaka men i slutskedet i Power Play (5 mot 4) vispar nr 22, Conrad Herrström in segermålet med endast 17 sekunder kvar att spela av matchen! GT vinner med 4-3 och mutar in sig på plats fyra i tabellen precis före Viggbyholms IK! Man of the match blev J20-målvkaten Filip Schlyter! Stort grattis till segern GT!!!
Referat: Göta Traneberg Ishockeyklubb - SK Iron
Se Sebastian Båvensjös uppvisning mot SK Iron senast!
2018-02-08 09:59
Snyggt mål av Sebastian Båvensjö!
Referat: Göta Traneberg Ishockeyklubb - SK Iron
Skön vinst mot SK Iron för A-laget!
2018-02-07 17:04
Igår tog vi emot SK Iron från Uppsala i omgång 15 i Alltvåan. Vi ligger just nu på fjärde plats och innehar så att säga kvalplatsen till att få spela kval till division 1. SK Iron ligger sist i tabellen men är ett bra lag och har välförtjänt tagit en plats i Alltvåan. Matchen är inledningsvis jämn men det är GT som gör målen denna kväll. Vi vinner matchen med 8-0 och vi har hela åtta olika målgörare! I och med vinsten gjorde vi ett litet miniryck i tabellen trots att vi ligger kvar på fjärde platsen. Det betyder dock ingenting, vi har nämligen sex matcher kvar i Alltvåan och det kommer bli en strid på kniven om vilka lag som tar de åtråvärda fyra första platserna i serien. Just nu har lag 1 till 7 lika stor chans att nå dit!
På fredag spelar vi borta mot Rimbo och det är alltid stenhårda matcher mellan lagen. Kämpa gubbar!
Träning, JM-hallen, 26/02 19:00
Match, Stora Mossen, 27/02 19:30