Vi är GötaTraneberg!
Vårt A-lag har hela 117 säsonger bakom sig rent historiskt! Under perioden 1922-1958 spelade A-laget 34 säsonger i den högsta serien och vann totalt 9 SM-titlar. Totalt ligger vi på fjärde plats i antal SM-titlar genom tiderna och på 19:e plats i maratontabellen över spelade säsonger och poäng i den högsta serien sedan 1922. Det finns med andra ord en bred historik och tradition i GötaTraneberg!

Idag spelar vi i division 2 med en ambition att nå div 1 så klart. Vi har en bred trupp sammansatt av spelare med lång erfarenhet av spel i högre divisioner blandat med duktiga juniorer ur föreningens egna led. Till denna säsong har vi fått ett sprillans nytt omklädningsrum med mycket bra faciliteter. Vi har en bred tränar- och ledarstab med hög kunskap. Hela GötaTraneberg som förening andas modernt ishockeytänk med hög ambition i sin utbildning av spelare. Samarbetet inom hela A-blocket fungerar sömlöst, vilket är A och O för att utveckla vårt A-lag som är loket i hela föreningen!

Är du intresserad att bli en del av oss, slå oss bara en signal!
Referat: Göta Traneberg Ishockeyklubb - Segeltorp 
2018-02-23 12:54
 
Referat: Göta Traneberg Ishockeyklubb - Trångsund
Trots förlust mot Trångsund, vi är med i racet om en kvalplats till div 1!
2018-02-20 16:00
I senaste matchen mot Trångsunds IF fanns en förhoppning om vinst men den förhoppningen släcktes ganska snabbt när Trånkan gick ifrån till 2-0 i period 1 och innan halva matchen var färdigspelad så stod det hela 4-0! Vi skärpte dock till sig efter det och lyckades reducera till 1-4 men längre än så kom vi inte. Vi vann skotten med 39-29 som ändå får ses som ett bevis på att matchen var jämn även om Trånkans målvakt stod på skallen. Vi är dock fortsatt med i racet om en play off-plats till div 1-kvalet och inför de kommande två matcherna gäller det att ladda rejält för att få med sig poängen hem! Kämpaaa!!
Referat: Göta Traneberg Ishockeyklubb - Viggbyholm
Vinst mot Viggbyholm för A-laget!
2018-02-14 15:49
Dramatisk match som slutade med seger i slutsekunderna!
Mötet mod Viggbyholms IK var en kamp om den åtråvärda fjärdeplatsen i Alltvåan som ger möjlighet att kvala till sig en kvalplats till div 1. Matchen var jämn rakt igenom men Viggbyholm hade en ledning med 2-0 ända fram till slutet på andra perioden då GT reducerade till 1-2 genom nr 10, Ludwig Guve-Törling. Vi utjämnar också till 2-2 i början av period 3 genom nr 12, Felix Johansson men fem minuter senare återtar Viggbyholm ledningen med 3-2. GT får en straff i minut 12 och den förvaltar nr 12, Felix Johannsson väl till 3-3. Efter det svänger matchen fram och tillbaka men i slutskedet i Power Play (5 mot 4) vispar nr 22, Conrad Herrström in segermålet med endast 17 sekunder kvar att spela av matchen! GT vinner med 4-3 och mutar in sig på plats fyra i tabellen precis före Viggbyholms IK! Man of the match blev J20-målvkaten Filip Schlyter! Stort grattis till segern GT!!!
Referat: Göta Traneberg Ishockeyklubb - SK Iron
Se Sebastian Båvensjös uppvisning mot SK Iron senast!
2018-02-08 09:59
Snyggt mål av Sebastian Båvensjö!
Referat: Göta Traneberg Ishockeyklubb - SK Iron
Skön vinst mot SK Iron för A-laget!
2018-02-07 17:04
Igår tog vi emot SK Iron från Uppsala i omgång 15 i Alltvåan. Vi ligger just nu på fjärde plats och innehar så att säga kvalplatsen till att få spela kval till division 1. SK Iron ligger sist i tabellen men är ett bra lag och har välförtjänt tagit en plats i Alltvåan. Matchen är inledningsvis jämn men det är GT som gör målen denna kväll. Vi vinner matchen med 8-0 och vi har hela åtta olika målgörare! I och med vinsten gjorde vi ett litet miniryck i tabellen trots att vi ligger kvar på fjärde platsen. Det betyder dock ingenting, vi har nämligen sex matcher kvar i Alltvåan och det kommer bli en strid på kniven om vilka lag som tar de åtråvärda fyra första platserna i serien. Just nu har lag 1 till 7 lika stor chans att nå dit!
På fredag spelar vi borta mot Rimbo och det är alltid stenhårda matcher mellan lagen. Kämpa gubbar!
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Träning, JM-hallen, 26/02 19:00
Match, Stora Mossen, 27/02 19:30
Nyheter från föreningen
 
Våra Sponsorer